Spoed

Nieuws


10-10-2022

Bewaarboekje en minima-markt gemeente Laarbeek

Heeft u bij de Mooi Laarbeek krant van 29 september 2022 het bewaarboekje “Kun jij rondkomen?” gemist? Scan de QR-code of ga het boekje halen in één van onze dorpshuizen of op het gemeentehuis zelf. In het boekje staan allerlei regelingen die je kunnen helpen als je moeilijk rond kunt komen. Heb je na het lezen van het boekje nog vragen neem dan contact op met het Sociaal Team Laarbeek via telefoonnummer 0492 469 707 of via het emailadres sociaalteam@laarbeek.nl. Daarnaast bent u van harte welkom op de inloopmarkt op 16 november a.s. Heb je moeite met rondkomen, gebruik dan deze avond om kennis te maken met allerlei organisaties die je kunnen helpen als je minder te besteden hebt, maar je kunt ook vragen stellen en informatie krijgen.

22-08-2022

Herkeuring NHG-Praktijkaccreditatie

Op 16 augustus 2022 is huisartsenpraktijk Rechters & Rutten bezocht door een deskundige van het Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG). Tijdens deze herkeuring, die iedere drie jaar plaatsvindt, wordt er gekeken of de praktijk werkt volgens de nieuwste richtlijnen en of de zorg goed geregeld is.

Het oordeel van de deskundige was positief wat betekent dat de praktijk de NHG-accreditering, een keurmerk voor goede zorg, mag behouden!

17-08-2022

Jaarlijkse griep- en pneumokokkenvaccinaties

Op 18 en 19 oktober 2022 vinden de jaarlijkse griep- en pneumokokkenvaccinaties weer plaats.

Als u voor de griepprik in aanmerking komt ontvangt u begin oktober de uitnodiging in de bus.
Voor de pneumokokkenvaccinatie wordt ieder jaar een andere leeftijdsgroep uitgenodigd, u krijgt dan zowel de uitnodiging voor de griepprik als voor de pneumokokkenvaccinatie.

Klik hier voor meer informatie over de griepprik.

27-6-2022

Actieweek huisartsenzorg

Vrijdagmiddag 1 juli is de praktijk alleen voor spoedzorg geopend!

Van 27-6-2022 t/m 1-7-2022 wordt er actiegevoerd voor en door de huisartsenzorg in Nederland.

Vanwege de toenemende druk en extra taken staat de huisartsenzorg zwaar onder druk. Wij voeren actie omdat iedereen recht heeft op een betrokken huisarts die tijd heeft voor de patiënt!

Wilt u ons steunen? Deel dan dit bericht op uw social media of download de voorbeeldbrief en verstuur deze.

Bedankt voor uw begrip en steun!

10-08-2021

Heeft u vragen over uw vaccinatiepaspoort of de CoronaCheck app?

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen. Neem in dit geval telefonisch contact op met de praktijk.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

12-02-2021

Heeft u vragen over het coronavirus?

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 15.

Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen.

Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus? Kom NIET naar de praktijk, maar neem telefonisch contact met ons op. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het virus.

08-02-2021

Nieuw telefoonnummer huisartsenpost

Heb je ’s avonds, ’s nachts of in het weekend met spoed een huisarts nodig, dan bel je de huisartsenpost. Dat blijft zo. Wel verandert vanaf 6 april 2020 het telefoonnummer.

Het nieuwe telefoonnummer voor de regio’s Eindhoven, Geldrop en Helmond is: 088 876 5151 (voor iedereen bereikbaar tegen lokaal tarief).

 

01-01-2020

Nieuwe gezichten

Per 1 januari 2020 is dokter Lindeman na 36 jaar met pensioen, zijn opvolger dr. Rutten (links op de foto) zet samen met dr Rechters de praktijk voort. Dr. Gremmen (rechts op de foto) is onze vaste waarnemend arts.