Spoed

Nieuws


10-08-2021

Heeft u vragen over uw vaccinatiepaspoort of de CoronaCheck app?

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen. Neem in dit geval telefonisch contact op met de praktijk.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

12-02-2021

Heeft u vragen over het coronavirus?

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 15.

Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen.

Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus? Kom NIET naar de praktijk, maar neem telefonisch contact met ons op. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het virus.

08-02-2021

Nieuw telefoonnummer huisartsenpost

Heb je ’s avonds, ’s nachts of in het weekend met spoed een huisarts nodig, dan bel je de huisartsenpost. Dat blijft zo. Wel verandert vanaf 6 april 2020 het telefoonnummer.

Het nieuwe telefoonnummer voor de regio’s Eindhoven, Geldrop en Helmond is: 088 876 5151 (voor iedereen bereikbaar tegen lokaal tarief).

 

01-11-2020

Maatregelen bezoek praktijk

Vanwege het coronavirus is het momenteel verplicht om in de praktijk een mondkapje te dragen. Tevens is het noodzakelijk dat u eerst telefonisch contact opneemt voordat u naar de praktijk komt. Om uw en onze veiligheid te kunnen waarborgen zullen er eerst coronagerelateerde vragen gesteld worden voordat u een afspraak kunt maken. Bel dus altijd eerst 0499-421274 voordat u naar de praktijk komt!

 

 

01-01-2020

Nieuwe gezichten

Per 1 januari 2020 is dokter Lindeman na 36 jaar met pensioen, zijn opvolger dr. Rutten (links op de foto) zet samen met dr Rechters de praktijk voort. Dr. Gremmen (rechts op de foto) is onze vaste waarnemend arts.